En troværdig samarbejdspartner med branchekendskab

Tina Kurtik”Mit samarbejde med Nielsen & Wadsbach baserer sig på et tillidsfuldt og fagligt stærkt partnerskab med tryghed for, at opgaverne bliver løst. Nielsen & Wadsbach har fingeren på pulsen inden for it-branchen, hvilket betyder hurtig eksekvering og forretningsforståelse for de rette kandidatprofiler. Partnerskabet bygger på høj faglighed, professionalisme og fleksibilitet, hvilket har stor betydning i en foranderlig it-branche i et konkurrencepræget marked. Som kunde føler jeg mig tryg i hele rekrutteringsprocessen, da jeg løbende bliver orienteret om status. Det betyder, at jeg er up to date og kan informere forretningsenheden ift. til planlægning af ressourcer i relation til opgaver og projekter. Nielsen & Wadsbach har for mig været et meget værdiskabende samarbejde.”

Tina Kurtik, HR Business Partner

 

I øjenhøjde med kunderne

”Hos NielsenNiels Nacke & Wadsbach får man en samarbejdspartner og ikke et kunde-leverandør forhold. Det er noget af det, som betyder mest for mig. De udviser en professionalisme i deres tilgang til opgaverne. De er gode til at skabe relationer og være professionelle, men hvor der samtidig er plads til god humor. De har en god teknologisk- og forretningsforståelse og kender branchens problemstillinger. De er gode til at sætte sig i vores sted og kender vores kunder. De kender mig, og ved hvad jeg står for, hvilket gør at de ved, hvilken kemi og personlighed de skal gå efter i deres søgen efter kandidater til mig. De er meget nærværende, de er tæt på lokalt og de er gode til at kigge ind til en kop kaffe eller bare slå på tråden og høre, hvordan det står til. De dækker vores primære behov inden for IT med fokus på Cloud området, projektledelse med mere.”

Niels Nancke, Delivery Director & Technology Office

 

Et udsnit af vores kunder

 

tvilum          X-Link           Proreact           Systemtech           TNI           ExpanditMobile           Finans247           Progressive           ProActive            NordicComputer           ExpandIT International           DK-Logic                Dania                 Curvature           Ageras           Bytelab           Cloudeon         Systemate

bila_topLogo